Jeg sykler for miljøet !

Jeg sykler for miljøet !

I sommer sykler jeg til Frankrike på ett hjul. Jeg vil lage en reise med fokus på klima og å kunne sette mer pris på reiser over store avstander

Et prosjekt av Hedda Janette Gjone , publisert 13.05.2019. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 4 740
31 %
Målbeløp kr 15 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 23
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 02.07.2019.

Jeg sykler for miljøet!

Jeg er 21 år gammel og studerer biologi, klima og miljø ved UIT. Sommeren 2019 har jeg et bærekrafts-prosjekt der jeg skal sykle på ett hjul fra nord i Danmark til sør i Frankrike. Jeg ønsker å fokusere på det å bruke lang tid på å reise og la reisen i seg selv være målet. Jeg vil formidle at når jeg klarer denne reisen på kun ett hjul, så skal man fint klare å komme seg rundt i verden uten nødvendigvis å ta fly. 

Og det å kunne sette mer pris på en reise og ikke alltid ta det som en selvfølge at man skal komme seg helt  til andre siden av jorden på to døgn. 

Jeg begynner å sykle i midten av juni og tar den tiden jeg trenger nedover i Europa, så lenge jeg er tilbake til studiestart. 

Som student  er jeg avhengig av litt pengestøtte for å kunne gjennomføre prosjektet. Dette vil hovedsakelig gå til mat, overnatting på hostel, eventuelle reparasjoner på sykkel/ekstrautstyr, og til togturen tilbake til Norge. 

Så vil jeg spre klimabudskapet best mulig. 

 Du kan følge prosjektet på facebook - @uniflamez.    


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Hedda Janette Gjone

Prosjekteier

Overnatting på hostel 1 natt for Hedda

Takk for at du spanderer en overnatting på meg. På reisen skal jeg overnatte på ungdomsherberger (hostels) og har et budsjett på gjennomsnittlig kr 140 pr. natt.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 140
Estimert leveranse 10.07.2019

Mat og drikke 1 døgn for Hedda

Takk for at du spanderer mat for meg i 1 døgn. Jeg planlegger å leve enkelt, så budsjettet er på gjennomsnittlig kr 160 i døgnet.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 160
Estimert leveranse 10.07.2019