Hjelp oss å STOPPE smartmålerne!

Hjelp oss å STOPPE smartmålerne!

Nye demonstrasjoner og markeringer står for døren og kampen fortsetter! Nå trenger vi din hjelp for å kunne fortsette dette viktige arbeidet.

Et prosjekt av STOPP smartmålerne, publisert 08.03.2019. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 103 681
69 %
Målbeløp kr 150 000
Givere 322
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 21.03.2019.

30. mars braker det løs og vi trenger støtte til utstyr, materiell, porto og markedsføring. Bidra med det du vil! Hvis 500 gir 300 kroner hver så når vi målet. Hver krone teller!

Alle vi som jobber for STOPP smartmålerne gjør det helt gratis og det blir mange timer… 

Vi oppfordrer alle om å melde seg inn i organisasjonen. Sammen er vi sterke! Lenke til innmelding finner du her: https://stoppsmartmaalerne.no

I vår forrige innsamlingsaksjon samlet vi inn til juridiske utredninger. Den første gikk på stenging av strøm, les mer og last ned utredningen her: https://stoppsmartmaalerne.no/2018/11/19/har-energi-selskapene-lov-a-stenge-strommen-dersom-du-ikke-godtar-smartmaler/. Det velrennomerte advokatfirmaet Wahl-Larsen jobber nå med en utredning mht. personvern/GDPR, den ventes ferdig i løpet av måneden, og et annet advokatfirma skal utrede hvorvidt tilleggsgebyret er berettiget samt "akseptabel helserisiko" mht. stråling. Denne utredningen samarbeider vi med FELO og Einar Flydal om.

Vennlig hilsen styret i STOPP smartmålerne

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Roger Dyrøy

Prosjekteier