Grønnsakene tørster!

Grønnsakene tørster!

Vi må bore opp et nytt brønnhull på Bergsmyrene gård. Ekstremværet kommer og vi må være rustet til å møte en sommer som den vi hadde i fjor.

Et prosjekt av Iversen Finn Dale, publisert 18.06.2019. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede. Prosjektet avsluttes 01.08.2019 00.00
Innsamlet kr 46 300
30 %
Målbeløp kr 150 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 76
Dager igjen

 Bergsmyrene gård produserer de herligste økologiske-Biodynamiske grønnsaker,                                       og det har vi gjort sammenhengende siden 1981.                                                              

Dette ønsker vi også å fortsette med. 

Akkurat nå står vi foran et generasjonsskifte på gården. En av sønnene i huset, Severin, viser interesse for å ta over driften. Dette betyr at gården vil fortsette å produsere de herlige grønnsakene som så mange er så glade i, mange mange år fremover.  

Men plantene trenger mer enn bare kjærlighet.

De trenger også H2O.

Vann som det stort sett kalles.

Den brønnen vi har nå har stått som den er siden 81. Men Kapasiteten til hullet er ikke lenger nok.  Det dekker ikke på langt nær gårdens behov. Spesielt ikke med somre som den vi opplevde i fjor.

Dessverre tyder alle indikatorer på at vi går mot tider med mere ekstremt vær. Masse regn, en gang i løpet av en sesongen ikke er nok. Det er faktisk helt krise.  Vi trenger en stabil og forutsigbar kilde til vann. 

Heldigvis er dette mulig! Med din hjelp.

Vi må samle 150 000 kr 

Alle monner drar, men store monner drar mest. Chip in det du har, og møt oss siden til en vann fest!

Alle som gir inviteres til fest på gården 16.-17. August 

De som gir litt ekstra har muligheten til å få noen fine premier.

Vi trekker noen heldig vinnere av utrolig bra tilbud på varene våre. Vil de beste restaurantene i landet ha det, bør et gratis årsforbruk av våre grønnsaker ikke høres for dårlig ut for deg heller? Sjekk ut resten av premiene våre i kolonnen til høyre!

La oss sammen finne vann!


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Prisen for selve boringen. Graving, rør, pumpe osv. kommer i tillegg

46%

Severin Romer Iversen

Prosjekteier

Vær med i trekningen av en smekkfull grønsakskasse

Vær med i trekningen av en smekkfull grønsakskasse

Kan du avse 500 eller mer er du med i trekningen av en grønsakskasse. Vinn en en smekkfull kasse med de herligste greiene vi har å by på <3

9 personer har bidratt Begrenset antall: 991 igjen kr 500 Estimert leveranse 05.08.2019

Få en grønsakspose og vær med i trekningen av en måneds forbruk av grønnsaker

Få en grønsakspose og vær med i trekningen av en måneds forbruk av grønnsaker

Hvis du kan avse et beløp på 1000 kr eller mer så er du med i kampen om en måneds gratis forbruk av våre grønnsaker.* ** Pluss at du automatisk får en pose grønnsaker fra vårt sortiment. Leveres/hentes etter avtale. Vi trekker en vinner i denne kategorien. Men alle som gir over 2000 får en grønsakskasse. Uavhengig av trekningen. Slik fungerer det: Du kan fritt ta for deg av det vi har i gårdsbutikken vår i en måned. Eller vi tar med det du måtte ønske når vi kjører til byen med leveringer. *Gjelder private husholdninger. **Gjelder ikke egg.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 995 igjen kr 1 000 Estimert leveranse 05.08.2019

Få en grønnsakskasse og vær med i trekningen av ett års forbruk av våre varer!

Få en grønnsakskasse og vær med i trekningen av ett års forbruk av våre varer!

Hvis du kan avse et beløp på 2000 kr eller mer så er du med i kampen om et års gratis forbruk av våre grønnsaker.* ** Pluss at du automatisk får en kasse grønnsaker levert på døra. Vi trekker en vinner i denne kategorien. Men alle som gir over 2000 får en grønnsakskasse. Uavhengig av trekningen. Slik fungerer det: Du kan fritt ta for deg av det vi har i gårdsbutikken vår i et helt år. Eller vi tar med det du måtte ønske når vi kjører til byen med leveringer. *Gjelder private husholdninger. **Gjelder ikke egg.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 992 igjen kr 2 000 Estimert leveranse 05.08.2019